Benvolgudes, benvolguts,

El Bàsquet Club Torroella organitza el diumenge 5 de maig la trobada d’escoles de bàsquet amb la máxima il·lusió i la mirada posada en fer possible una jornada de bàsquet que sigui profitosa i agradable per a tothom (esportistes, entrenadors, familiars, etc.).

En aquesta circular us passem les informacions més generals, i una setmana abans us farem arribar la informació més detallada amb els grups definits, horaris, activitats, etc. Us podem avançar que l’activitat s’iniciarà a les 9 h. matí al Pavelló d’Esports de Torroella de Montgrí i finalitzarà a les 13 h. (segons climatologia i equips inscrits).

La jornada, a més dels partits de bàsquet (2 o 3 per equip), inclourà altres activitats com jocs i esmorzar gratuït per als jugadors i entrenadors. Les activitats seran rotatives i distribuïdes en franges horàries que us farem arribar una semana abans de la celebració de la trobada.

Termini d'inscripció: Per inscriure la vostra escoleta cal que ens feu arribar un correu electrònic a: info@bctorroella.cat abans del 26 d’abril amb la següent informació:
  • Nom del club:
  • Persona de contacte:
  • E-mail:
  • Telèfon:
  • Vindreu amb un equip femení, masculí o mixte?
  • Any de naixement de les jugadores i jugadors
  • Número de jugadores, jugadors i entgrenadors per equip
En cas que us faci falta alguna altra informació podeu posar-vos en contacte amb el BC Torroella a info@bctorroella.cat o bé trucant al 606 117 119 (Jordi Reynés).

Us esperem a Torroella de Montgrí per gaudir d’una bona jornada de bàsquet.

Rebeu una afectuosa salutació,

Bàsquet Club Torroella

4 d’abril de 2019

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir un millor servei. Si acceptes és que hi estàs d'acord. Més informacióaccepto

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd