Us donem la benvinguda a la web del Bàsquet Club Torroella.

Som un club amb uns quants anys d’història, i el nostre objectiu sempre ha estat fomentar l’esport d’equip, inculcar el respecte a l’esforç, la constància i la disciplina vers la pràctica esportiva, formar jugadors i jugadores, desenvolupar l’esperit de superació i promocionar el nostre municipi en les diferents competicions.
Amb el temps hem anat creixent fins a tenir equips en totes les categories, des de les etapes inicials de formació, passant per les de promoció, fins a les de competició.

Ens agrada el bàsquet!!.

Això fa que dediquem una part del nostre temps a aquest esport. Uns jugant i passant-s’ho bé, altres transmetent els seus coneixements i els valors d’aquest esport, altres gaudint de com juguen els diferents equips i donant suport incondicional al club, altres proporcionant recursos perquè tot funcioni, uns altres procurant que el club vagi aconseguint les fites que es va marcant,...

En definitiva, som una gran família que estimem el bàsquet, i treballem perquè el BÀSQUET CLUB TORROELLA sigui un referent, tant a nivell esportiu com humà.

La Junta

PRESIDENT: Joan Manel Frau
VICEPRESIDENTA: Imma Gutiérrez
SECRETÀRIA: Dolors Sobirà
TRESORERA: Montse Valentí

DIRECTOR ESPORTIU: Jordi Reynés

VOCALS:
Joan Reynés
Joan Las Heras 
Josep Sais
Susana Gonzàlez
Pere Mir
Joan Carles Mora
Gemma Chapinal
Mònica Rueda

Localització


Bàsquet Club Torroella

Pavelló Municipal

Ronda Pau Casals, s/n

17257 Torroella de Montgrí

Girona


             
beard club